Uporedni horoskop

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/05/purple_top_divider_new.png

ASTRO TALKAnaliza uporednog horoskopa

Usmena forma: €45
Pisana forma: €60

Kroz analizu uporednog horoskopa sa kartom odnosa i prognostikom se vidi perspektiva emotivnog, bračnog ili poslovnog odnosa. Posmatraju se pozitivni i negativni aspekti planeta, kakav je odnos, da li je karmički ili nije, da li je tajan, da li će postati javan ako je krenuo tajnovito, jačina emocija, trajnost, da li će se ljubav ostvariti u potpunosti ili neće, da li postoje aspekti za brak i kada će doći do bračne zajednice.

Za analizu su potrebni svi potpuni podaci, vaši i vašeg partnera-ke (datum, tačno vreme i mesto rođenja) kao i datum, period početka emotivne veze, ulaska u poslovnu saradnju ili datum venčanja ako je u pitanju bračna zajednica.

(Pisana forma) Pored natalnih karata, dobićete i izradu kompozitnog horoskopa (horoskopa odnosa, opis karmičke svrhe tih odnosa, potencijale za budućnost odnosa). Uporedni horoskop saljemo putem e-maila i isporučuje se na 8 strana (dobijate sliku natalne karte obe osobe i detaljno tumačenje željenog horoskopa na 6 strana).

Konsultacije se zakazuju od 3 do 5 dana unapred u zavisnosti od popunjenosti termina. Uplata se vrši, potvrđuje 2 dana pre zakazanog termina. Ukoliko želite da iz nekog razloga otkažete analizu (ukoliko vam nešto nepredviđeno iskrsne itd) to možete uraditi 2 dana pre zakaznog termina, kako bi taj termin ustupili drugom klijentu.

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png