Horarna astrologija

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/05/purple_top_divider_new.png

ASTRO TALKHorarno pitanje

Usmena forma: €25
Pisana forma: €30

Horarna astrologija je jedan od najtačnijih načina odgovaranja na pitanje. Astrološka karta se postavlja,ne prema datumu rođenja, već prema momentu postavljanja pitanja. Horar daje jako precizne odgovore, takođe i pitanja moraju biti precizno formulisana i objašnjena- naravno ako ne znate kako da postavite pitanje, ja ću vam pomoći da ga formulišemo zajedno.

Dali ću se udati za muškarca sa kojim sam u vezi u narednih godinu dana, pet meseci, pet godina? Da li da uložim novac u ovaj posao- mora da se navede tačno koji je posao u pitanju? Da li ću dobiti novac u igrama na sreću u narednih 5 meseci? Da li ću dobiti vizu za odlazak u inostranstvo u narednih mesec dana? Da li će emotivni odnos u  kome sam postati ozbiljan u narednih 6 meseci? Ovo su samo neki primeri kako treba da postavite pitanje. Analiza se se radi u usmenoj i pisanoj formi.

Konsultacije se zakazuju od 3 do 5 dana unapred u zavisnosti od popunjenosti termina. Uplata se vrši, potvrđuje 2 dana pre zakazanog termina. Ukoliko želite da iz nekog razloga otkažete analizu (ukoliko vam nešto nepredviđeno iskrsne itd) to možete uraditi 2 dana pre zakaznog termina, kako bi taj termin ustupili drugom klijentu.
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/Horarno-pitanje-slika-160x160.jpg
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png