Karmički horoskop

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/05/purple_top_divider_new.png

ASTRO TALKKarmički horoskop

Usmena forma: €45
Pisana forma: €50
Da li imate karmička opterećenja iz prošlog života i kako to rešiti na najbolji način. Koji je vaš karmički zadatak? Kroz ovu vrstu horoskopa može se videti šta ste bili u prošlom životu (pol, gde ste živeli, čime ste bavili, da li nosite grehe predaka, kako ste to odražava na vaš porodični, ljubavni ili poslovni život i šta treba uraditi kako biste otklonili karmički uticaj). Koja je vrsta karme u pitanju? Prvo se radi karmička analiza da bi se videlo koja je vrsta karme u pitanju i onda se ublažava, neutrališe po upustvima iz analize kao i programiranjem određenih kristala koje biramo u odnosu na planete i aspekte.
Konsultacije se zakazuju od 3 do 5 dana unapred u zavisnosti od popunjenosti termina. Uplata se vrši, potvrđuje 2 dana pre zakazanog termina. Ukoliko želite da iz nekog razloga otkažete analizu (ukoliko vam nešto nepredviđeno iskrsne itd) to možete uraditi 2 dana pre zakaznog termina, kako bi taj termin ustupili drugom klijentu.
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png