TekstoviMerkur u Škorpiji – tranzit od 03.10 do 09.12.2019

05/10/2019by Ivona Beara0
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/10/71325916_515842442308047_8231799212174475264_n-1.jpg

Merkur u Škorpiji – tranzit od 03.10 do 09.12.2019

Ovo će biti jako uzbudljiv, mističan i zanimljiv period dok Merkur (planeta intelekta, reči, komunikacije) bude tranzitirao znakom Škorpije. Mekur je planeta intelekta a kod Škorpije je intelekt kompresovan, koncentrisan, dubok, unutrašnji. To jako dobro znaju osobe koje imaju Merkur u ovom znaku, u natalu.

Sada je vreme da pokrenemo svoje intelektualne moći i istražujemo, da kopamo duboko kako bismo pronašli zakopane istine. Odličan period da sagledamo realno svoje emocije i pravo je vreme za dublje emocionalne razgovore. Bićemo privučeni ka stvarima i situacijama koje su intenzivne, guste, venvremenske, tajanstvene i magične. Povoljno za pisce fantastike, erotike, kriminalistike, za psihologe kao i detective (prave i ove virtuelne). Zapamtite, ogromna je snaga u rečima, bilo da pišete ili govorite jer je sada ta moć izvanredna.

Škorpija je znak misterije, tajni, moći, tabu tema i svih skrivenih stvari i ovde je Merkur sjajan za istraživanja, proučavanja, detektivski rad, duboka razmišljanja i sve oblike intezivne komunikacije. Ukoliko niste do sada naučili da psujete, sada ćete sigurno. Šalim se…Svi oni koji vole začinjenu, seksi, ljubavnu komunikaciju, uživaće u ovom periodu.

Merkur ulazi u znak Škorpije: 3.oktobra 2019 a u svoju senku 12.oktobra. Okreće se 31.oktobra, kreće direktno 20. Novembra a iz svoje senke izlazi 7. decembra. Napušta znak Škorpiona 9.decembra.

Merkur će biti u retrogradnom hodu (prividno će se kretati unazad) od 31.10 do 20.11.2019 god.  U ovom periodu misli umerite ka sebi, neko će igrati igrice, neko će istraživati a nekome će samo biti potrebno mnogo strapljenja za situacije koje će iskusiti. Pred nama je mnogo misterija i zagonetki koje ćemo otkriti ukoliko to želimo. Razotkrivanje tajni, zato obazrivo.

Neke istine će vas pozitivno iznenaditi a neke jako bolno, zavisi od aspekta u vašoj natalnoj karti.

Čitajte u odnosu na vaš Ascedent (podznak):

Ako ste u podznaku: Škorpija – nemojte uništiti sliku o sebi i realno posmatrajte lične ciljeve.

Strelčevi: Čuvajte tajne pod jedan a pod dva, nemojte bezati u samoću (pokretanje ili obnavljanje tajnih veza). Tajni sex.

Ako ste u podznaku Jarac – mogu vas lako izdati neki prijatelji ili ćete se razočarati u njih a sa druge strane neke nove osobe će zakoračiti u vaš život,

Osobe sa podznakom u Vodoliji nek se usmere na karijeru i nek paze da im neko ne napravi pometnju na tom planu.

Ribe (podznak): Nemojte u toku retrogradnosti Merkura da donosite neke važne odluke i bez putovanja ako je moguće. Ovo je dobro vreme za edukaciju, usavršavanje, ispite.

Podznak u Ovnu: Intenziviraće se seksualni život i doći će do osetnog povećanja finansija ako su vam dobri planetarni aspekti, u suprotnom biće gubitaka i upadanja u dugove.

Podznak u Biku: U ovom periodu vam je akcenat na svim vrstama prijateljskih ali najviše ljubavnih i bračnih odnosa. Biće kriza, problema, prekida ako su vam negativni aspekti u natalu a ako su pozitivni, desiće se mnoge lepe stvari, nove ljubavi itd.

Podznak Blizanci: Pozitivne ili negativne promene na poslovnom i zdravstvenom planu (zavisno od ličnih aspekata).

Podznak u Raku: Mogući problemi primarnoj ili sekundarnoj parodic kao i sa decom ili u pozitivnoj konotaciji lepa dešavanja.

Ako ste u podznaku Lav: Vas takođe očekuju promene u domu i porodici.

Podznak u znaku Device: Iskoristite ovaj period za unapređenje u poslu, pronalaženje novog posla. Biće puno ideja koje ćete uspešno u narednom periodu realizovati na poslovnom planu.

Podznak u znaku Vage. Naučićete kako da više vrednujete sebe, svoj novac i posao. Doći ce do pozitivnih promena u oblasti finansija.

Ovaj tranzit Merkura (najviše u periodu retrogradnosti) će ipak da unese dinamiku ali i jake sukobe u naše živote. Pazite, biće dosta konflikata, svadja posebno u poslovnom i emotivnom okruženju. Mnoge ljubavi i prijateljstva će se raspasti ali će se neke i obnoviti u zavisnosti od vaših ličnih natalnih aspekata. Biće iznenadnih otkaza i teških, naizgled nepremostivih situacija.

Naravno svašta može da krene naopako: malo se više raspravljamo, svađamo, isterujemo pravdu ili laži ali to je super. Negde se zagubi neka pošta, dokumentacija, dolazi do kašnjenja i do problema u saobraćaju.

Jak je osećaj sudbine tokom retrogradnosti što donosi sigurno drugu šansu za razmišljanje, popravku nekih stvari, uspostavljanje primirja sa duhovima prošlosti. Nije to loše kada se izmeni logika na neko vreme. Sagledaćemo kako prošlost i sadašnjost utiču sada na naše živote. Mada, ovog puta neće doći do primirja nego borbe sa prošlošću. Uradite sve ono što ste planirali a niste uradili i obavezno ispravite greške.

Nikako nemojte da krećete u nove projekte osim ako nemate natalno retrogradan merkur I naravno aspkete koji to podržavaju.

Period retrogradnog hoda može biti jedno novo otkrovenje. I samo polako, budite autentični u svojim ličnim i poslovnim željama.

Astrolog Ivona Dubravka Beara

POSTAVITE PITANJE – ASTRO SMS SAVETI NA BROJU 4402

Ukucajte IVONA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja i vaše pitanje i pošaljite na 4402 cena poruke je 183.6 din sa PDVom. (Mts, Vip, Telenor)- Odgovara lično astrolog Ivona Dubravka Beara

Ukucajte ZVEZDA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja i vaše konkretno pitanje i pošaljite na 4402 cena poruke je 183.6 din sa PDVom. (Mts, Vip, Telenor) ODGOVARA LIČNO ASTROLOG SAŠA COLIĆ

Ivona Beara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png