KristaliNeutralisanje karme

26/08/2019by Ivona Beara0
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/08/kristali-slika.jpg

Ukoliko imate prisutnu karmu u horoskopu obavezno je ublažite, neutrališite u zavisnosti koja je vrsta karme u pitanju. Kristali se biraju na osnovu planeta i aspekata koji predstavljaju karmu (programiram tri kristalna seta- set kristala za određen problem i uz to naravno idu kristali čistači i punjači). Programiram ih Skat tehnikom u odnosu na lični horoskop. Inače znate i sami da su fiksne zavdeze jako bitne u analizi natala a postoji takođe i jedna fiksna Zvezda koja se zove Skat. Ona je prirode Urana, Jupitera i Merkura i nalazi se tačno na mom Mesecu u Ribama (na 8-om stepenu Riba). Donisi dobru sreću, trajno zadovoljstvo i uspeh, slavu. Daje svestranost. Okultna tajna znanja, ezoterija i isceljenja su povezani usko sa ovom zvezdom. Naravno kod mene ima dosta uticaja i moja Venera koja u konjukciji sa Hironom (Hiron je tačka bola ali isceljenja), koja mi je donela način, metodu na kojih bi pomogla ljudima kao i sebi. Znate da ako imate naglašenog Hirona u natalu, imate dar za isceljenjem. Imam dosta prijateljica koje se bave nekin vidom alternativnog lečenja i sve one imaju veoma izraženog Hirona u svom horoskopu.

Puno bih vam ja toga napisala ali da se vratimo na karmu. Čišćenje traje 6 do 8 meseci i obavezno proveravam na sva dva do tri meseca viskom kako ide čišćenje.

Karma u ličnom horoskopu nije uopšte naivna stvar. Emotivna, bračna, poslovna, zdrastvena, postoji i karma koja je vezana za potomstvo, može doneti blokade, teškoće, gubitke. Donosi probleme u ljubavi i braku, gube se veze, ne opstaju. Osobe koje imaju ljubavu i bračnu karmu uvek ulaze u karmičke odnose koji prolaze kroz krize, vraćanja, prekide ali nikako da se ostavre u potpunosti, ili prolaze kroz duže periode samoće, jednostavno ne mogu da pronađu stabilnu ljubav. Karmičke veze su odnosi iz neke od prethodnih inkarnacija i to su najjače ljubavi ali i najkomplikovanije. Većina njih se nikad ne ostvari u potpunosti. Idu kroz težinu, trpljenja, žrtvovanja, to su tajni, paralelni ili nedefnisani odnosi. Naravno mogu biti i javni ali sve zavisi koja je vrsta karmičke veze u pitanju.

Neutralisanjem ublažavanjem karmičkih uticaja bave se astrolozi koji su specijalizovani za karmičku astrologiju. Kristali imaju veoma jaku moć, ja sam se odavno zaljubila u njih, bavim se programiranjem već 15 godina. Odlični su za ljubav, veći i stabilan priliv novca, uspeh u karijeri, pronalaženje posla, zdravlje i još mnogo toga. I tome možete pročitati na sajtu.

Znači, ukoliko imate ljubavnu, bračnu karmu potrebno je da neutrališiete kako bi sve krenulo svojim stabilnim tokom. Nekad se dešava da kod ljudi koji ima oslabljene planete i karmu, prosto ne radi prognostika. Mogu se godinama konsultovati sa astrolozima ali ništa se ne dešava. To uopšte ne znači da ti astrolozi nemaju znanje, nego je prosto upletena karma. I nema puno astrologa na našim prostorima koji su se specijalizovali za ovu oblast astrologije.

Ako su oslabljene planete za ljubav, emotivno ispunjenje onda se biraju kristali u odnosu na planete i aspekte. Neki od primera: Venera u 12-om polju, Venera kao vladar 12-og polja, Sve je isto i sa Mesecom i Marsom. Retrogradnost Venere, Marsa, Valadar 12-og polja u ljubavnom polju i obrnuto.Lične planete u lošim aspketima sa Saturnom i Plutonom, Neptunom itd. Ima dosta planetarnih kombinacija i ovo sam napisala samo kao primer. Mora da se tačno pogledaju svi planetarni aspekti, planete po poljima, stepenovima itd, jer naravno nema svako prisutnu karmu u horoskopu. Neke osobe imaju samo oslabljene, ugrožene planete.

Napr: kada je kod nekoga pristutna jaka emotivna i bračna karma, ta osoba ne može da ostvari stabilnu vezu, sve emotivne veze propadaju, donosi teškoće oko ulaska u brak. Neke osobe iako im stoji brak, do braka nikada ne dodje baš zbog karmičkih planetarnih uticaja. Kod onih kojih je brak prikazan kao karmički dolazi do gubitka braka ili velikih problema u zajednici. Ima još dosta toga šta može poći naopako. Isto je sa svim ostalim oblastima.

Biraju se kristali po planetarnim ličnim aspektima koji prikazuju karmu u horoskopu, programiranje traje od 7 do 10 dana, nekad od mesec do mesec i po dana (zavisi od jačine karme, proces nije uopšte lak) i onda se čiste na svakih mesec dana po mom upustvu. Čišcenje traje od 6 do 8 meseci.

Neutralisanje ljubavne i bračne karme- 70 eura (35 eura su kristali i moje programiranje je 35 eura).

Neutralisanje poslovne i finansijske karme – 70 eura

Neuralisanje karme koja je vezana za decu, potomstvo- 60 eura

Karmička analiza je besplatna i na osnovu nje se određuje koja je vrsta karme i onda se vrši odabir kristala koji se programiraju na osnovu vaseg natala. Možete se javiti na mob/ viber 062 381 812, Fb stranica Astrolog Ivona Dubravka Beara, Fb stranica- Astro Space agencija za astrologiju, e-mail: astrologivona@gmail.com, e-mail: astrospace.sasaivona@gmail.com

Astrolog Ivona Dubravka Beara

 

Ivona Beara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png