TekstoviVenera u opoziciji sa Uranom

08/10/2019by Ivona Beara0
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/10/72733853_2783579448354094_1156566574631485440_n.jpg

Venera je ušla u znak Škorpije 08.10.2018 i tu će se zadržati sve do 01.11.2019. (Tekst o Veneri u Škorpiji takođe imate na sajtu) ali čim je zakoračila u znak Škorpiona ona je krenula polako ka opoziciji sa Uranom (egzaktna opozicija Venere i Urana desiće se 13.10.2019) što znači da nas očekuje zanimljiv i turbuletan period.

Postoji samo jedno ozbiljno pitanje; ono glasi: Ko zna kako naterati ljubav da ostane? Možda se ova divlja, slobodna i senzualna energija neće dopasti ili neće prijati osobama koje imaju mirnije aspekte u svom horoskopu, onima koji ne vole preterana uzbuđenja promene i koji imaju tradicionalniji i ozbiljniji pristup ljubavi. A dopašće se itekako svima koji su slobodnijih shvatanja, koji uživaju u savremenijim ljubavima, koji teže eksperimentisanju i ljubavnom ludilu.

Znači, šta dobijamo kada se energična, mistična i jako zavodljiva Venera u Škorpiji spoji sa Uranom u Biku? Divlje strasti, iznenadna poznanstva, neobične i neočekivane ljubavi, ulazak u ljubavne priče sa prijateljima itd. Ima još mnogo, mnogo simbolika.

Ovo je jedan od moćnijih aspekata u astrologiji. Razumevanje ove moćne kombinacije može olakšati put do trajne ljubavi. Kao što znate, Venera upravlja ljubavlju, lepotom, estetikom, ličnim vrednostima, novcem i svim oblicima partnerstava. Kada je Venera dobro aspektovana od strane Sunca, Meseca ili Merkura, ona je ljubazna, tolerantna i puna razumevanja ali kada je Venera u aspektu sa Uranom ili Plutonom, ona je mnogo teža ali i interesantnija, senzualnija.

Venera u konjukciji / opoziciji sa Uranom- buntovnica u ljubavi. Uran u sebi nosu želju za slobodom, vlada revolucijama, naučnim otkrićima, pobunama i svemu onome što je nekonvencionalno. Kada spojimo ove dve planete zajedno, dobijemo vatromet, erupcije i iznenadne promene u ljubavi i kreativnosti Ovaj aspekt je magnetski jak, seksualno eksperimetalan i fascinantan.

Poljubac za sve one koji imaju u svom natalu ovaj aspekt i nadam se da ste naučili da prihvatite svoju neobičnu i divlju prirodu i pliz, nemojte da je krijete. A ljudi oko vas pokušavaju da vas promene, jer neće uspeti. Mada, vi ponekad tvrdoglavo insistirate na svojoj ličnoj slobodni uz značajnu cenu. Postoji velika razlika između strastvene privlačnosti i ljubavi koja može da izdrzi test vremena,

Znači, očekuju nas promene na ljubavnom, ličnom i finansijskom planu jer Venera vlada i novcem. Ali naravno ako su vam ugroženi aspekti u natalu, doneće nestabilnost na emotivnom planu i nepredviđene finansijske gubitke. Evo i na kraju neke od simbolika ovog aspekta: iznenadna ljubav, ljubav na prvu strast i prvi ludački osmeh, ljubav preko interneta. Biće puno smeha i smešno histeričnih situacija. Samo se nadam da ovaj aspket sa Venere i Urana neće doneti skandale i drame, prekide, haotične prekide veza i bračnih zajednica (Venera je planeta ljubavi ali i signifikator braka) jer je i to jedna od negativnih simbolika.

 Astrolog Ivona Dubravka Beara.

 

Ivona Beara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png