TekstoviVenera u Škorpiji- Mesto ljubavnog zločina zahteva dalju istragu..

06/10/2019by Ivona Beara0
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/10/52956224_775278816184448_1292802000957734912_n.jpg

Venera u Škorpiji- Mesto ljubavnog  zločina zahteva dalju istragu..

U tekstu je opisan natalni i tranzitni položaj ove neustrašive Venere. Venera ulazi u znak Škorpije 08.10.2019 zadržaće se tu sve do 01.11.2019.god

I nakon kraja sveta ću te voleti …šapuće ona….

Slušam ih ali ih ništa ne razumem. O čemu one pričaju, o kakvoj mirnoj, spokojnoj ljubavi. Meni to zvuči previše sumorno i dosadno kad pogledam ovu Veneru koja posmatra i čeka svoj momenat. Verovatno samo prepričavaju neke odlomke iz knjiga.

Njene  ljubavi, kakve su ? Spokojne ne baš, mirne nikako. Intezivne i duboke da. Njena istina je da je za  nju najveći ljubav porok. Ljubav je transformiše. Ta ljubav je intezivna, često guši ali je i kontroliše dok ne shvati da je ludo zaljubljena.

Osobe sa Venerom u Škorpiji pokušavaju da kontrolišu ljude koje vole ali i privlače situacije koje mogu da budu destruktivne. Vole da dominiraju, da poseduju moć, opasno flertuju ali znaju i da prikriju svoju pravu prirodu. Opsednutost lepotom, izgledom. Koriste lepotu kako bi stekli moć nad drugim. Nije to loše oružje ali bez preterivanja. Moć novca.

Venera u Škorpiji je jedna opasnica koja sve karte drži čvrsto u rukama. Sa njom nema zezanja. Ona prihvata sve ili ništa, kad voli onda je to veoma intenzivno i duboko. Neustrašiva je i kada je ugrožena ili kad oseti da će joj neko uzeti njen plen, postaje jako posesivna i ljubomorna a samim tim veoma često i uništi ljubav. Ne priča mnogo o sebi, ali je odličan detektiv, tako da lako sazna sve o osobi koja joj se dopadne. Ekstremna je u toj svojoj ljubavi ili voli ili se sveti. Emocije su joj važne ali strast igra najveću ulogu. Putem seksa zna da dobije sve što poželi. Vešta je da partnera u ljubavi potpuno podredi svojim zadovoljstvima, ali takođe zna da mu pruži takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša da promeni u njihovom odnosu.

Sa tranzitom Venere kroz znak Škorpiona tu je strast, osećate? Ili volimo ili ne. Umetnička strast. Moć ljubavi. Ta moć će nas promeniti, neke rane će zarasti a neke nove će se otvoriti. I ta moć je toliko jaka zato pazite da uništite i pokvarite ljubav ako je imate. Između ostalog ako vam je intiman život zaspao…sad će se razbuditi..

I pred nama su jake, duboke, intenzivne emocije. Bolne a neke tajne. Gde je taj misteriozni ljubavnik ?

Nećemo moći da tolerišemo stagnaciju u nekom ljubavnom odnosu. Jake krize koje će doći da bi sazreli i transformisali se. Jaka želja za zadovoljstvom i ljubavlju. Želja za oživljavanjem umrlih ljubavi. Ono kad se svi povampire..pa i ona.

Ali pustimo sve na stranu jer ona je Femme Fatale. Dobro došla !

Autor teksta Astrolog Ivona Dubravka Beara

Ivona Beara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png