TekstoviZačeće uz pomoć astrologije

15/10/2019by Ivona Beara0
https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/10/72789847_392446321451585_7967192848367878144_n.jpg

Postoje dva plodna perioda u toku jednog meseca kada žena može da ostane u drugom stanju. Prvi je onaj koji odgovara fiziološkoj ovolaciji koji nastupa 14 do 15 dana nakon početka menstrulanog ciklusa. Drugi period je period kosmičke ovulacije a računa se na osnovu natalne karte.

Potrebno je samo uskladiti se sa kosmičkim ritmovima. Uz ovakav način izračunavanja plodnih dana možete veoma uspešno povećati šanse za dobijanjem deteta. Naravno ukoliko nije u pitanju sterilnost ili neki dublji zdrastveni problem. Moguće je povećati šansu za dobijanje deteta, koje neko priželjkuje. Naravno pod uslovom da ne postoje izraziti fizički nedostaci i poteškoće a to takođe može da se vidim kroz natalni horoskop.

Mesec u horoskopu označava Majku, majčinstvo, potomstvo i plodnost između ostalog. Menstrualni ciklusi su povezani sa mesečevim fazama i menama. Pun Mesec ukazuje na ovulaciju. Kad posmatramo astrološki, on odgovara opoziciji između Sunca i Meseca -Mesec je u jednom znaku, a Sunce se nalazi na istom stepenu, ali u znaku koji je preko puta. Mlad Mesec pogoduje menstruaciji. Astrološki gledano odgovara konjunkciji Sunca i Meseca. Sunce i Mesec se nalaze u istom znaku i na istom stepenu. Uska je povezanost između ovulacije i Punog Meseca. Takođe ima više porođaja u ovoj mesečevoj fazi. Ako je ciklus u približnoj ravnoteži sa fazama Mladog i Punog Meseca onda tu nema nikakvih problema. Međutim, postoji velika razlika jer ne slede svi mesečni ciklusi ovaj lunarni tok.

Menstrulani ciklus je i pod uticajem epifize, koja se nalazi u šupljini lobanje i koja je osetljiva na svetlost. Ona proizvodi hormone koje utiču na aktivnost reproduktivnih organa, posebno na jajnike, zaustavljajući ili aktivirajući ovulaciju. Tama zaustavlja ovulaciju, dok je vestačka svetlost i svetlost Punog Meseca pokreću. Da biste vas ciklus ovulacije učinili redovnijim i uskladili ga sa mesečevim menama, potrebno je  da preko noći potpuno zamračite sobu i tako eliminišete sve izvore svetlosti. Zamračivanjem treba početi prvog dana menstruacije, a treba da traje 14 dana. U toku tri naredne noći, dakle, 15, 16 i 17 dana, koji bi trebalo da budu dani ovulacije, odmarajte se uz svetlost lampe. Neka sijalica bude jacine 25 vati. Tako ćete naći zamenu za svetlost mesečine i uticati na stimulaciju ovulacije. Poslije nekoliko meseci ovakvog režima, vaši ciklusi će se uskladiti sa Mesečevim.

KOSMIČKA OVULACIJA

Eugen Jonas, tvrdi da postoje dva plodna perioda u toku jednog meseca. Onaj koji odgovara fiziološkoj ovulaciji računa se tako, što se odbroji 15 dana nakon prvog dana menstruacije, a drugi je takozvani “period kosmičke ovulacije”. Trenutak ovog drugog plodnog perioda računa se uz pomoc horoskopa i zavisi od udaljenosti između Sunca i Meseca.

Uz ovu teoriju lako možemo da objasnimo i vidimo zašto mnoge žene imaju problem sa začećem. Kod nekih to ide lako i brzo, dok neke žene koje takođe nemaju zdrastavenih problema sa reproduktivnim organima ne mogu da ostanu u drugom stanju kad to požele. Takođe znamo da se dešavaju začeća u periodu menstruacije i dojenja.

Ovaj drugi plodni ciklus kod žena odgovara formiranju istog ugla između Sunca i Meseca, odnosno iste razdaljine u stepenima između Sunca i Meseca, koja je postojala u trenutku rođenja same zene. Ti dani su veoma plodni. To se događa jednom mesečno, jer je Mesecu potrebno oko 28 do 30 dana da prođe kroz ceo Zodijak. Praćenjem ovog kosmičkog ritma moguće je izbeći neželjenu trudnoću na prirodan način. A sa druge strane ovaj postupak je pomogao mnogim ženama da ostvare željeno potomstvo – analiza: astrološko planiranje trudnoće. Ovu vrstu analize radim u pisanoj formi.

 Astrolog Ivona Dubravka Beara

 

Ivona Beara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/placanja.png

Copyright © 2019 All Rights Reserved. SAŠA COLIĆ PR AGENCIJA ZA ASTROLOGIJU ASTRO SPACE BEOGRAD (ČUKARICA). (+381) 64 0149 774

https://astro-space.net/wp-content/uploads/2019/06/trusted-site-seal_add.png